Igen Tisztelt Korcsmacska Publikum!

Engedjék meg, hogy bemutassam (bár korábban már esett szó róluk) Önöknek hazánk keleti régiójának legkiemelkedőbb, legtehetségesebb, legszínvonalasabb, leghangosabb zenei formációját.

A zenekar neve dOCuMeNt Of FoRgOttEn sMiLeS, tagjai egytől-egyig válogatott, kreatív, egyedi stílussal rendelkező muzsikusok, akik a saját-, és az Önök szórakoztatása érdekében egyesítik erőiket, ezzel létrehozva egy olyan energiát, mely elől nincs menekvés. Szétzúz, szétráz, belülről cincál darabokra.

Hallgassák hát mély figyelemmel és szeretettel, illetve voksoljanak rájuk a nemes cél érdekében. Hadd tudja meg a világ, mi fán terem a muzsika!

Feladat:

document of forgotten smiles | előtt kérünk egy pipát, a zenekarok alatt pedig egy mail cím kell, és a Zagłosuj gombra katt ! Ez a folyamatot kérjük naponta elvégezni!
link:

http://www.firlej.wroc.pl/neuromusic

A bejegyzés trackback címe:

https://korcsmacska.blog.hu/api/trackback/id/tr831693360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása