Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nos, mint tudjuk gazdasági világválság van, ami nem kerülhette el a pornó felnőttszórakoztató-ipart sem. Amerikai pornó felnőttszórakoztató-ipari mogulok máris segélyt sürgetnek a kongresszustól. Olaszországban nagy felháborodást keltett az említett iparág képviselői között az a rendelet, mely szerint az olasz kormány, a "nem szimulált" szexjelenetet tartalmazó műveket megadóztatja a színdarabtól, az újságokon át, a dvd-ig. Arról is olvashattunk, hogy válság idején csökken a nemi vágyunk és divatba jönnek a duci lányok.

Felmerül a kérdés: szükség van-e az iparág reklámozására? A válasz IGEN! Mint azt a reklám ősatyja, David Ogilvy megírta: válság idején, nem szabad csökkenteni a reklámköltségeket. Sőt! Aki ilyenkor nem fukarkodik, és bátran költ (jó)reklámra, az megkapja méltó jutalmát, forgalom növekedést és piaci előnyt a takarékoskodókkal szemben.(bővebben)

A lenti videó iskolapéldája a pornó felnőttszórakoztató-ipar reklámozásának:

Véletlenül tudom, hogy magyar agy munkája.


A bejegyzés trackback címe:

https://korcsmacska.blog.hu/api/trackback/id/tr50870573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása