csillámló póniló 2009.12.03. 19:24

1 éve

Ma pontosan 1 éve annak, hogy két unatkozó, netfüggő agyából kipattant a gondolat, miszerint "Ha már ilyen bazi sok szuper vicces, stb. dolgot találunk, és amúgy is egész nap a gép előtt görnyedünk, ugyan csináljunk már egy blogot na!". Ezt hirtelen felindulásból deklaráltuk is. A név kiválasztásával még futottunk pár kört, de megtaláltuk a legtutibbat, ami hamarosan a SuperBrand-ek között lesz jegyezve. Az akkor még 6 éves Bíborka pedig - aki a "logót" készítette - nagy valószínűséggel tananyag lesz a művtöri könyvekben.

Köszöntelek hát téged, szívünknek oly kedves Korcsmacska egy éves fennállásod évfordulója alkalmából! És, ha már ilyen őszintén beszélhetünk ma egymással, szeretnék tőled bocsánatot kérni, amiért mostanában elég ritkán van időnk frissíteni téged, de tudod már nem görnyedünk egész nap a gép előtt.

Ezzel a szörnyűségesen kedves dallal kívánunk neked sok-sok korcsulatokban gazdag évet még!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://korcsmacska.blog.hu/api/trackback/id/tr101571959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FreeWomen 2009.12.07. 20:36:44

Bulldogságos szülinapot kívánok!!!!:-))
süti beállítások módosítása