Levelek a Mikuláshoz

1.
"Kedves Mikulás!
Szeretnék egy hajós Barbie-t, egy autós Barbie-t, egysíelős Barbie-t, egy repülőgépes Barbie-t,egy motoros Barbie-t és egy diszkós Barbie-t! Mást nem.
köszi: Kati"

Kedves Kati!

Eszedbe jutott már, hogy diplomás Barbie miért nem létezik? Javaslom, inkább tanulj, ahelyett, hogy babázol, mert anyádat elnézve te nem leszel olyan szép, mint Barbie,és akkor cseszheted, hogy bárki is eltartson.

- A Télapó

2. "Egy olyan G. I. Joe-t hozzál, ami tud úszni a víz alatt, és van szigonypuskája,és jó nagy kése, és ki van képezve gerilla harcmodorból,és simán megöli bármelyik ellenséget!

- Gergő"

Kedves Gergő!

Kissé agresszív vagy, fiam. Belőled vagy terrorista lesz, vagy bérgyilkos,és tulajdonképpen egyik sem sokkal jobb a másiknál. Mit szólnál inkább egy kanna benzinhez, és egy doboz gyufához? Van egy érdekes kísérlet ezzel kapcsolatban, majd mellékelem a leírást.

- A Mikulás.

3. "Kedves Télapó!

Te hány kiló vagy? Nem gondolkodtál még rajta, hogy fogyókúrázz?Mi van,ha egyszer beszorulsz a kéménybe?

- Bence"

Kedves Bence!

Nem gondolkodtál még rajta, hogy kicsit visszafogd magad, és ne kérdezz hülyeségeket? Mi van ha egyszer bepöccenek, és taposóaknát viszek neked karácsonyra?

- A Mikulás

4. "Kedves Télapó!Mit szeretnek enni a szarvasaid? Csak azért kérdezem, mert gondoltam, ők is elfáradnak,és megéheznek, és gondoltam nekik is kedveskedek majd valami harapnivalóval.

-Áron."

Kedves Áron!

Ezzel az undorító benyalással semmit nem fogsz elérni nálam. Idén egyébként újítottam,és nem szarvasokkal érkezem, hanem grizli medvékkel. Kötözd ki magad a gesztenyefátokhoz, ha kedveskedni akarsz nekik.

- A Mikulás.

5. " Kedves Mikulás! Mi az msn címed? Dumálhatnánk majd valamikor.

- Peti"

Kedves Peti!

A Télapó bácsi csak nénikkel emesenezik, azok közül is csak olyanokkal, akiknek web kamerájuk van,erkölcseik azonban nincsenek. Menj oda szépen anyukádhoz, és kérdezd meg tőle, hogy ez mit jelent.

- A Mikulás


A bejegyzés trackback címe:

https://korcsmacska.blog.hu/api/trackback/id/tr23804629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása